Schommel-MEE

Unieke schommel voor kinderen met en zonder een beperking.

Mindervalide kinderen kunnen vaak in hun woonomgeving niet samen met valide kinderen spelen vanwege het ontbreken van speeltoestellen die hier geschikt voor zijn. PAMplay heeft daarom de Schommel-MEE ontwikkeld. Valide en mindervalide kinderen kunnen hier samen schommelen. Valide kinderen worden zich bewust van het gegeven dat je als mindervalide gewoon kunt functioneren in de maatschappij.

Lees meer...

Activity panel

Originele Activity panels 0.75 x 0.75 mtr

Mooie panelen om je niet te vervelen

Lees meer...

Nestschommel

 

Een populair toestel bij kinderen van alle leeftijden is de nestschommel. In deze solide nestschommel kunnen vier kinderen tegelijk pret maken. Vanwege de eenzijdige schommelrichting is deze nestschommel tevens uitermate geschikt voor mensen met een beperking. 

Lees meer...

Eenpunt-nestschommel

Ook kinderen willen chillen en loungen, omdat het 'cool' is. Dat is mogelijk in deze futuristisch ogende eenpuntschommel. Lekker liggen en schommelen, alleen of met je vriendjes/vriendinnetjes. Ook voor kinderen met een beperking is liggen in het nest fantastisch. Ze ontspannen helemaal en worden uitzonderlijk rustig.

Lees meer...

Rolstoelschommel

Kinderen, en ook volwassenen, in een rolstoel zouden ook graag willen schommelen, maar door het ontbreken van deze schommels in speeltuinen en instellingen blijven zij vaak aan de zijlijn staan. Pamplay levert nu een betaalbare ROLSTOEL-SCHOMMEL die er ook nog eens leuk uitziet. Er zijn twee uitvoeringen leverbaar; binnen, te bevestigen op de vloer of buiten te bevestigen in beton.

Lees meer...